Medlemskontingenten i IF Sturla betales til hovedforeningen. Her kommer det egen faktura. Det er gratis for alle fra 10år og yngre.

Eller send mail til en av trenerne: sturlafriidrett@icloud.com

Vi ønsker alle lykke til med friidretts-sesongen 2017

Hilsen friidrettsgruppa

6 medaljer på NM Ulsteinvik

Postet av Sturla IF - Gren Friidrett den 4. Feb 2017

Det var en bra start på Norges Mesterskap innendørs på Ulsteinvik. Jørgen Kornerud fikk startet først med 60m forsøk med tid på 7,69 sek. Etter dette gikk første dagen som en kule med Cathrine Løyning på 60m forsøk med tid på 8,32 sek. og Ester Holt med tiden 8,27 sek.

Marius Kristoffer Tronslien hoppet 14,18 m i Tresteg og var tett opp i medaljer. Berit Stunes Isene tok dagens første medalje på kule med en solid pers på 12,29m og tok bronsje. Ola Stunes Isene tok sølv medalje på kule med et støtt på 16,66m. Det ble spennende på høyde uten tilløp med både Ola og Martin Fagelund. Martin Fagelund tok seieren og dermed gul medalje med 1,72m. Ola tok andre plassen med 1,70m.

Andre dagen var det stille lengde med Martin, Ola, Ester og Frode og Jørgen stilte i lengde. Ola vant gul med et hopp på 3,24m som var litt under persen hans. Martin og Frode følget etter 7 plass (3,07m og 10 plass (2,74). På Junior kvinne klassen kom Ester med et fantastisk hopp på 2,60m og fikk dermed gull medalje. Siste øvelsen med Jørgen på lengde og 6 gyldige hopp nådde en avstand på 5,97m kom på 5 plass.

Da har vi kommet gjennom årets første NM med 6 medaljer og uten skader! Gratulerer alle sammen. Dere er kjempeflink. Alle sammen er stolte representanter av friidretten.