KM i stille lengde og høyde

Postet av Sturla IF - Gren Friidrett den 31. Mar 2017

Mange gode resultater i KM stille høyde og lengde. På bildet ser du Ola Isene i full strekk under NM senior der han vant. Resultater KM Hopp uten tilløp 23.3.17.xls

Ola har klart kravet til U23 EM

Postet av Sturla IF - Gren Friidrett den 11. Mar 2017

Ola ble nr.8 på stevne på Gran Canaria med et kast på 55.79m. Kravet til U23 EM i sommer er 53.50m

Bra start på Ungdomsmesterskap i Bærum

Postet av Sturla IF - Gren Friidrett den 3. Mar 2017

3 medaljer på første dagen UM i Bærum.

Marius Kristoffer Tronslien, Emma de Haas og Nora Kjærnet Dullum tok gull og 2 sølv medaljer idag. Emma tok andreplass på 60m hekk med en ny pers på 9,13. Nora kom også på andreplass på tresteg med en kjempehopp på 11,09m. Marius hoppet 14,23 og det ble gull. Det var mange andre aktiv med bra resultater. Helene Oulie og Helene Wibstad løp 60m hekk hvorav Helene Oulie kom til finale med et bra tid på 9,23. På Jenter 18/19 var de Josefine Løken på 60m hekk med en 9 plass på 9,27. Josefine løp også en strålende 400 m på 59,35 sek. På 1500 m gutter 17 løp Sondre Martin Lie på 4,43,05. Kjempebra innsats og gratulerer alle sammen!