Varm friidrettshelg, hvor mange var på ulike arenaer, er lagt bak oss.

Postet av Sturla IF - Friidrett den 28. Mai 2018

På Furumo arrangerte Buskerud friidrettskrets UM/NM- mangekamp med hjelp av dugnadsfolk fra Sturla. Dessverre var det bare en utøver fra klubben som fullførte 7- kampen. Det var Maren Bekkestad og hun tok tilslutt sølv etter en veldig sterk avslutning siste dagen med 32.05 i spyd, 4.52 i lengde, 2.27.24 på 800m. Etter lørdagens øvelser lå Maren på femteplass. 14.03 80mhekk, 29.76 200m, 1.39 i høyde og 9.07 i kule. Poengsum som holdt til sølv: 3696p. Gratulerer Maren!

På Lillestrøm var det flere som konkurrerte i Romerikslekene. Benjamin Bjørnstad ogHedda Ekrem Johansen hadde imponerende sprintløp. Benjamin også i spyd. Sander Oppen persen med 3m i stav. Daniel Oppen, Henriette Collett-Østensen, Anouk de Haas og Tuva Kylland hadde også fine resultater på Romerikslekene. Tuva og Ina Høverstad var i Tønsberg lørdag og viste seg frem i konkurranse med  Vestfoldutøvere. Flotte plasseringer i kast, hekk og sprint.3 plass på NM stafetter på Kvinner Junior laget!

Postet av Sturla IF - Friidrett den 19. Mai 2018

Jentene i kvinner Junior klassen løp inn til en fin 3 plass på NM STAFETTER. Tiden 49.25 var 8 hundredeler fra sølv, mens det var 1 sekund opp til gullet som Sandnes vant. Sturlas lag var Ester Holt, Guro Baklid, Emma de Haas og Ingrid Pernille Rismark. Vi gratulerer.

Sturla stilte også med et Men Senior laget bestående av Frode Holt, Andreas Christiansen, Benjamin Bjørnstad og Marius Kristoffer Tronslien. Det gikk dessverre noe galt på en av etappene men klarte å komme i mål. Tiden ble 59,41. Kjempebra innsats og det ble mange gode treninger siste uka. 
Bronse i JR NM stafetter

Postet av Sturla IF - Friidrett den 19. Mai 2018

Jentene løp inn til en fin 3 plass i JR NM STAFETTER. Tiden 49.25 var 8 hundredeler fra sølv,mens det var 1 sekund opp til gullet som Sandnes vant. Sturlas lag var Ester Holt,Guro Baklid,Emma de Haas og Ingrid Pernille Rismar. Vi gratulerer .Levert av IdrettenOnline