Fem debutanter i UM- sammenheng kan være stolte av innsatsen i Steinkjer!

Postet av Sturla IF - Gren Friidrett den 18. Mar 2018

UM inne ble arrangert sist helg i Steinkjer.

15-åringene Synne Tronslien, Emmy Margrethe Rismark, Maren Bekkestad, Hedda Ekrem Johansen og Benjamin Bjørnstad dro alle hjem med mealjer, finaleplasser eller personlig rekorder.

I tillegg var 17-åringene Ester Holt, Ingrid Pernille Rismark og Helene Oulie med og gjorde en flott innsats.  De er alle 3 blant de beste i landet i sine øvelser!

Medaljer totalt for de fem: Gull( Benjamin), Ingrid Perrnille ( gull+bronse), Maren (sølv)

Sturla-jenter har hevdet seg i stafett i mange år, også denne gangen. Det ble fjerdeplass rett bak medalje: Ester Holt, Helene Oulie, Ingrid Pernille Rismark, Hedda Ekrem Johansen og Emmy Rismark. 1.48.23 er en veldig bra tid:-)

Benjamin Bjørnstad vant 1500m kappgang, kom til finale i en sterk 15.-års klasse både i 60m og 200m. 7.79 (7. plass) 24.63 (4. plass)

Ingrid Pernille vant 60mhekk med en meget sterk tid, 8.79. Hun ble nr tre i høyde med 1.55

Synne Tronslien, her i lengde. Hun ble nr 10 på 800m med ny fin pers på 2.32.06

Helene Oulie løp under 9 på 60m hekke, 8.99. Det holdt kun til 5. plass få hundredeler unna medalje.

Emmy Margrethe satte pers på 60m hekk, 9.78. Hun løp også en flott stafettetappe og 200m

Hedda er helt i toppen i sin klasse 60m hekk, 60m og 200m. Tidene i Steinkjer ble 9.21, 8.07, 26.68 ( 7pl, 5pl, 8pl )

Maren tok 2. plass i 1500m kappgang med tiden 7. 26.15. Det er en veldig sterk tid. Maren løp også 800m og ble nr 7