Ungdomsmesterskapet (NM 15-19år) ble arrangert i Sandnes sist helg

Postet av Sturla IF - Gren Friidrett den 5. Sep 2016

Det er alltid gøy når UM arrangeres steder hvor det blir overnatting. Tretten utøvere og tretten

voksne ( foreldre og trenere) var i Sandnes, hvor det sosiale fikk stor plass både på og utenfor banen. En fantastisk gjeng:-)

I konkurransene ble det oppturer og nedturer om hverandre, da er det fint å være mange og dele med. Det ble 10 medaljer, 10 topp 6 og veldig mange perser. Resultatene finner dere her

Siste øvelse på stevnet ble den største oppturen med bronse 1000m stafett j 15-16 år. Men så mange gode lag, kom dette overaskende på alle. En fantastisk tid 2.20.9. Laget: Ester Holt(100), Helene Oulie (200), Emma de Haas (300), Ingrid Pernille (400). Mari Øverby ( reserve).

Martin Kornerud tok sølv i slegge, G18-19 . Deltok også kule, diskos og spyd

Helene Wibstad(15) var med i UM for første gang. På 300hekk perset hun med 5 sekunder! og ble nr 6. Var også med på kule og 80m hekk

Berit tok gull i diskos og bronse i kule J18-19

Nora i tresteg. Sølv J16. I tillegg til finaleplass i lengde.

Solveig (17) inn til sølv på 400m 57,31. Det ble gull i tresteg med ny kretsrekord for KS. 12,19m. Hun fikk bronse på 800m og ny pers 2.15... og 4. plass i lengde.

Ingrid Pernille (15) løper inn til bronse på stafett. På individuelle øvelser ble det stang ut. Siste som ikke gikk til finale både 80m hekk og 200m. 300hekk ble det 4. plass 47.24. 1.47 i høyde

Helene Oulie (15) ble nr 5 på 300hekk. 48,02 Hun ble nr 10 på 80mhekk.

Mari Øverby (15) ble nr 10 i tresteg, 9.92 10 cm fra finaleplass. Hun løp 80 hekk og var reserve på stafetten.

Emma de Haas (16) tok sølv på 300hekk 45,78. Hun nådde ikke helt opp i finalen på 80m hekk.

Marius perset igjen i tresteg, 14.32m. Det holdt til sølv G18-19