O-gruppa på Tiomila

Postet av Idrettsforeningen Sturla den 4. Mai 2017

O-gruppa hadde også i år er stor delegasjon på 10Mila som i år gikk i Partille ved Gøteborg.
Med tre ungdomslag, et damelag og et herrelag var vi en gruppe på 34 sturlister. På bildet ser vi de tre ungdomslagene før start.

Selv om løpet gikk nært byen, var det "villmarksterreng" med tunge, kupperte løyper og våte myrer. De fleste av våre løpere kom seg likevel igjennom uten store bom, selv de som løp i mørket midt på natta.
De yngste, som hadde mest krefter igjen, avsluttet Gøteborg-oppholdet på LisebergO-gruppa er på plass under "Idrett for alle"

Postet av Idrettsforeningen Sturla den 25. Jun 2016


Anført ved Tanja møtte o-gruppa mannsterk opp under arrangementet "Idrett for allle" på torget 25. juni.
Vi promoterte våre aktiviteter:
- orientering (med nytt kart over Torget) og brosyre for rekruttreningene
- turorientering
- Stolpejakt
Tiomila i Falun

Postet av Idrettsforeningen Sturla den 16. Mai 2016

O-gruppa stilte med fem lag på den store stafetten som foregikk ved Lugnet skiarena.

Det er lenge siden så mange Sturlister har deltatt på 10mila.

Først ute var våre 3 ungdomslag. Ungdommene gjennomførte gode løp. Flere av ungdommene var med for første gang, og dette var større enn et kretsløp i Buskerud!
Damelaget besto av to ungdommer, Kornelia og Åshild, og to ”gamlinger”, Kristin og Aud Ellen. I tillegg hadde vi hentet inn en Gøteborgdame fra løperbanken. Det er var kupert terreng, og hard start opp ”Mørdarbakken”. Med mange stier og skiløyper å ta seg inn på, var det morsomt terreng. Og herlig med nedoverbakkeinnspurt!
Herreløperne løp jevnt og trutt gjennom natten. Sturla startet, med Harald, Nils Inge, Yngvar, Jan, Kornelia, Espen, Anders, Nicolai og Ole Jørgen på de neste etappene. Laget endte opp som nest beste Buskerudlag på 214.plass.

Vi hadde valgt luksusutgaven av 10Mila i år, med hotellovernattting begge nettene rett ved Lugnet Stadion. Det viste seg å være et fornuftig valg, for det var en sur og våt helg. Klubbteltet var likevel godt å ha. Og innimellom etappene ordnet lagledere Trond og Karl Anton med både nykokt ”skaukaffe” og varmt vann til ”Rett i koppen” av alle slag.

Neste år går 10mila 29.-30.april i Gøteborg. Da ligger alt til rette for at Sturla-delegasjonen blir enda større enn i år. Så nå er det bare å starte treninga, folkens!
KM-sprint på Fjell

Postet av Idrettsforeningen Sturla den 30. Apr 2016


Torsdag 28. april var duket for det første arrangementet i året for o-gruppa.

Under kyndige veiledning har Sturla og Ole Jørgen lagt fine løyper på Fjell-kartet.

Deltagelsen var rekordstor med nesten 150 startende.

Rune har skrevet en flott artikkel og tok mange bilder, reportasjen på o-norge !Solbergfjells værste

Postet av Idrettsforeningen Sturla den 26. Okt 2015

Den tradisjonsrike lokale løpet i Eiker hadde 7 sturlister på startlinja. Løypa ble innledet med nan-O på 700m som sørget for en liten spredning.
Deretter var det kartbytte (vi måtte snu kartet) og gjensto da 4,5km vanlig orientering øst for Årbogen.

Fint løpsvær og koselig stemning uten stressfaktor og prestasjonsangst. Hva mer kan en forlange på en lørdag i oktober ?