Minneord

Postet av Sturla IF - Gren Friidrett den 22. Nov 2018

     

Minneord Steinar Christiansen


En av If. Sturlas friidrettskjemper er gått bort. Steinar Christiansen var en markant skikkelse i den gule Sturlatrøya på 60-og tidlig 70-tallet. Steinar var med på å prege langdistansemiljøet i krets og klubb i en rekke år, og han var inspirasjonskilde og treningskammerat for både yngre og godt etablerte løpere i Sturla. Som resultat av dette utviklet langdistansemiljøet i Sturla seg til å bli et av de sterkeste i landet på denne tiden. Det gode miljøet vi hadde innen mellom- og langdistansegruppa på den tid kan utvilsomt tilskrives Steinar, og vi er mange som kan takke han for felles treninger og treningsråd. Kongepokalvinner Ståle Engen og olympier Per Halle, er selvsagte intet unntak.

Etter at Steinar la piggskoa på hylla, tok han i mange år et betydelig administrativt ansvar som leder av friidrettsgruppas torsdagsbingo på Blix. Her sørget Steinar for at friidrettsgruppa fikk betydelige inntekter til aktiviteter for både unge og etablerte friidrettsutøvere.

Steinar har alltid vært familiekjær og fulgte opp sin sønn Jan Steinar på friidrettsbanen og i de senere år sitt svært lovende barnebarn, Andreas.  

Steinar Christiansens innsats som en sterk langdistanseløper, miljøskaper og administrator står det stor respekt av og vi Sturlavenner har mye å takke Steinar for.

Vi lyser fred over Steinar Christiansens minne.


Tore Justad

 


Steinar Christiansen til høyre sammen med Hans Fredrik Gran til venstre og Tore Justad 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.