Tiomila i Falun

Postet av Idrettsforeningen Sturla den 16. Mai 2016

O-gruppa stilte med fem lag på den store stafetten som foregikk ved Lugnet skiarena.

Det er lenge siden så mange Sturlister har deltatt på 10mila.

Først ute var våre 3 ungdomslag. Ungdommene gjennomførte gode løp. Flere av ungdommene var med for første gang, og dette var større enn et kretsløp i Buskerud!
Damelaget besto av to ungdommer, Kornelia og Åshild, og to ”gamlinger”, Kristin og Aud Ellen. I tillegg hadde vi hentet inn en Gøteborgdame fra løperbanken. Det er var kupert terreng, og hard start opp ”Mørdarbakken”. Med mange stier og skiløyper å ta seg inn på, var det morsomt terreng. Og herlig med nedoverbakkeinnspurt!
Herreløperne løp jevnt og trutt gjennom natten. Sturla startet, med Harald, Nils Inge, Yngvar, Jan, Kornelia, Espen, Anders, Nicolai og Ole Jørgen på de neste etappene. Laget endte opp som nest beste Buskerudlag på 214.plass.

Vi hadde valgt luksusutgaven av 10Mila i år, med hotellovernattting begge nettene rett ved Lugnet Stadion. Det viste seg å være et fornuftig valg, for det var en sur og våt helg. Klubbteltet var likevel godt å ha. Og innimellom etappene ordnet lagledere Trond og Karl Anton med både nykokt ”skaukaffe” og varmt vann til ”Rett i koppen” av alle slag.

Neste år går 10mila 29.-30.april i Gøteborg. Da ligger alt til rette for at Sturla-delegasjonen blir enda større enn i år. Så nå er det bare å starte treninga, folkens!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.