IF Sturla i Danmark!

Postet av Idrettsforeningen Sturla den 13. Mar 2023

Den 9. mars 2023 dro en stor gjeng (73 påmeldte fra klubben!) nedover til Danmark for både å løpe orientering og ha det sosialt!

Det var god stemning på båten nedover, og alle nøt godt i bufeen. Da vi steg av båten fikk vi oss en overraskelse! Det lå 20 cm nysnø i Hirtshals! Vi ankom leilighetene torsdag kveld og la oss med forventning og spenning før helgens aktiviteter.

Fredag var det duket for trening. De som trodde snøen var en drøm (dårlig eller god får man bestemme selv) ble overrasket da de så ut denne morgenen, for ute lå det fortsatt 15 cm med nysnø!

Uten å bli skremt av dette kjørte vi nedover til Blokhus der alle fikk løpt den treningsbanen de selv hadde valgt. Her fikk både små og store prøve seg på det spennende danske terreng! Snøen gjorde det både enklere og vanskeligere ved at det kom mange tråkk, men stiene ble vanskelige å skille ut. 

Da vi var ferdige med treningen ble det snøballkrig på samlingsplass! Her var også både store og små med. 

Kartutsnitt fra fortræningen Bane 2. Utsnittet viser både det spennende klit-terrenget og det vanskelige plantage-terrenget.
Lørdag og søndag var det tid for henholdsvis langdistanse og mellomdistanse. Disse distansene gikk i terrenget Svinkløv. Snøen fortsatte å gi både utfordringer og hjelp.

Lørdag kveld dro noen for å spise ute, mens andre valgte å holde middagen hjemme.

Da det var tid for å dra hjem var det en gjeng slitne og fornøyde Sturlister som kom hjem. 

Så med det er det bare å si takk for oss denne gang, og at vi gleder oss til Nordjysk2dages 2024!
Kartutsnitt som viser noen strekk fra H12 på søndagen. Utsnittet viser det vanskelige terrenget, med spennende kurvebilde og tett vegetasjon.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.